22. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: pakkumised on tublisti alla omahinna

Comfort AE Asi jahataja  Enno Rõõs ütles, et eelmisel aastal jõuti hindadega juba tublisti alla omahinna.

„Kas selline tendents jätkub oleneb Eesti riigist ja omavalitsustest sest nemad on tänasel päeval suurimad tellijad,“ märkis ta.

Rõõsi sõnutsi ei saada veelgi aru, et alapakkujatega lepingute sõlmimine on ju oksa saagimine millel ise istutakse.  Rahast jäävad ilma materjalide tootjad, müüjad ja alltöövõtjad kes moodustavad 90% objektiga seotud maksumaksjatest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785