21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco: nõudlus geodeesia vastu pole kasvanud

Arco Vara Geodeesia tegevjuht Janek Tammemäe sõnul pole üldiselt nõudlus geodeetiliste tööde vastu kasvanud.

Ta möönis, et kasv on olnud ainult paaris valdkonnas - tehnovõrkude rajamine ja teedeehitus. „Mõlemad on hetkel ainsad tõusvad valdkonnad ehituses. Ühesõnaga valdkonnad, kus liigub Euroopa raha,“ ütles ta.

Kinnisvaraarendusega seotud projektides on tema sõnul  on nõudlus pea olematu.

Tammemäe märkis, et tellijad on põhiliselt suured ehitusfirmad, kes rajavad tehnovõrke ning töödeks projekteerimiseelne topo-geodeetiline mõõdistus, ehitusaegne geodeetiline teenindamine ja teostusmõõdistused.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785