Järvele ehitatakse sotsiaalkeskus

Tallinna linnavalitsus kehtestab homsel istungil Tuisu tn 20 kinnistu detailplaneeringu, millega nähakse ette võimalus rajada 7000 m2 suurusele alale sotsiaalkeskus-koolihoone.

Detailplaneeringuga määratakse Kristiine linnaosas Tuisu tänava, Rahumäe tee, A. H. Tammsaare tee ja Järve tänava vahelises kvartalis asuvale Tuisu tn 20 kinnistule ehitusõigus kuni nelja maapealse ja ühe maa-aluse korrusega hoone rajamiseks.

Kinnistule on plaanis rajada sotsiaal-, rehabilitatsiooni- ja ravikeskus ehk Kristiine sotsiaalkeskus ning erivajadusega lastele mõeldud Hilariuse kool.

Detailplaneeringu koostas PlaanPlaan Arhitektuuribüroo OÜ. Kinnistu omanikuks on Tallinna linn. Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet. Tallinna Linnavalitsus algatas detailplaneeringu 25. veebruaril 2009.

Kinnistul on amortiseerunud lasteaiahoone ning abihoone. Olemasolevate hoonete rekonstrueerimine on ebaotstarbekas. Planeeringuala on endine nõukogude sõjaväe territoorium, kuhu 1960. aastate alguses rajati puuetega laste rehabilitatsioonikeskus.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed