Geodeesia turg pöördus tõusule

Sirkel & Mall Geodeesia geodeesia projektijuht Madis Avi kirjutab, et, turg on pöördunud tõusule.

Võibolla see ei ole tuntav veel ehitajate igapäevases tegevuses, kuid geodeetidel on tööd rohkem, kui kunagi varem. Kui toimub mõõtmine, siis sellele järgneb peatselt projekteerimine või suisa ehitus.

Näiteks, kui aasta tagasi tuli igas kuus keskmiselt kümme hinnapäringut ja neist töösse läksid pooled ja seda ka alla omahinna, siis täna on päringuid ca 4 korda rohkem. Paljud konkurendid on ka sellest tulenevalt kergitanud teenuse hinda.

Sirkel & Mall Geodeesia OÜ sai loodud just õigel ajal. Ettevõttel puuduvad täna kohustused pankade, võlausaldajate, alltöövõtjate ees, mis tekkisid paljudel teistel seoses majanduslangusega. Viimasel kuul oleme meeskonda juurde võtnud ka uue geodeedi, kuid oskustega geodeedi leidmine on töötute armeest pea võimatu.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed