Glaskek: võlavaidlus tekkis läbi Israeli

Glaskek Alumiinium ostis aastatel 2005/2006 sisse ehitusmaterjale Iisraelist ja kasutas tolliagentuuri firma Combidek teenuseid kaupade deklareerimisel.

Glaskeki juhatuse esimehe Indrek Pajuri sõnul selgus 2007, et EMTA vaidlustas deklaratsioonide alusel makstud maksud, nende otsuse mais 2007 alusel nõudis täiendavaid makse, millised maksis Glaskek Alumiinium summas 400 000 juunis 2007. ära.

 „Vaidlustasime need maksud kohtus ja kaotasime 2009.a. lõplikult.  Oleme seisukohal, et maksuotsusest tulenev tollivõla nõue on  tingitud Combiteki veast ja Glaskek Alumiinium ning Combidek solidaarne kohustus,“ teatas Pajuri.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed