14. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus Kinnisvara avas Pärnus esinduse

Domus Kinnisvara avas Pärnus oma Lääne-Eesti esinduse, kus hakkab esialgu tööle 3 maaklerit ja pakkuma hakatakse maaklerteenust ja hindamisteenust.

„Usaldus Eesti kinnisvaraturu vastu on taastumas ja tehingute arv nii kogu Eestis kui Pärnus on kasvamas ning see annab meile julguse uute büroode avamiseks“ kommenteeris esinduse avamist Domus Kinnisvara arendusdirektor Ingvar Allekand.

Regionaalne laienemine on üks Domuse strateegilistest eesmärkidest ja 2009. aastal avatud Tartu ja Paide esindused on edukalt käivitunud, lisas Allekand.

Domus Kinnisvara on üks vähestest kinnisvarafirmadest, kes hoolimata kinnisvaraturu madalseisust näeb võimalusi turuosa suurendamiseks. „Segaste aegade tõttu on palju häid inimesi otsimas kinnisvarasektoris uut väljundit ja stabiilset töökeskkonda ning see on võimaldanud Domus Kinnisvaral kasvatada nii personali hulka kui ka tehingute arvu“ ütles Ingvar Allekand.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785