13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korteriühistu elanikud külmetavad küttevõlgnike pärast  

Kloogal asuv oma katlamajaga korteriühistu, nagu paljud teised taolised, on hädas toasooja eest võlgu olevate majaelanikega ning külmade radiaatoritega.

Esimene külm talvekuu saab läbi ja inimesed hakkavad saama küttearveid. Oma katlamajaga ühistud ostavad kütet tihedamalt kui kord kuus ja siin on maksuraskused juba päevakorras, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kloogal aadressil Liiva 3 asuv korteriühistu asutati 1992. aastal pärast võõrväe lahkumist. Majal on oma küttesüsteem, kütet ostetakse kaks korda kuus, kuid alates eelmisest neljapäevast on radiaatorid külmad.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785