12. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaimastverre rajatakse kunstmuruväljak

Jõgevamaal asuv Vaimastvere alevik, kohalik kool ja Jõgeva SK Noorus 96 soovivad koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga ehitada Vaimastvere Põhikooli juurde kunstmuruväljaku.

"Vaimastveres alustati põhikooli staadioni renoveerimist ja sinna tahetakse rajada kunstmuruväljak," märkis osapooltega kohtunud Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja. "Väga positiivne, et nii omavalitsus, kool kui ka klubi teevad koostööd ja kutsusid jalgpalliliidu oma kogemustega samuti toeks. Meie ehitusbüroo juht Teet Ilves töötab nüüd väljaku projekti kallal."

Kunstmuruväljak valmib tõenäoliselt paari aasta pärast, seejuures saab tegu olema esimesega kogu Jõgevamaal.

"Korralik kunstmuruväljak on nii väikse koha kui Vaimastvere jaoks võimalus leida oma nišš ja silma paista," lausus Kaldoja ligi 350 elanikuga aleviku kohta.

Vaimastveres tegutseb SK Illi ning muuhulgas kuulutas ajakiri Jalka kategoorias "Aasta staadion" 2009. aasta parimaks Pere-Reinu jalgpallistaadioni Vaimastveres. "Tiit Läänel on Eesti parim koduaiastaadion, mis võõrustas tänavu kohaliku spordiklubi Illi ja Eesti Jalgpalli Liidu kohtumist," põhjendas Jalka oma valikut.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785