Descartes`i lütseum renoveeris võimla

Tänasest saavad Tartu Descartes`i Lütseumi õpilased enda kasutusse vastselt remonditud võimla.

Mullu augustis alanud remondi käigus uuendati võimla saal, paigaldati uus põrand ja seintesse pehmendusmatid, samuti uuendati spordisaali inventari ning rekonstrueeriti ventilatsiooni- ja elektrisüsteemid.

Ühtekokku kulus kooli spordiruumide remondiks 2,1 miljonit krooni.
Sel õppeaastal paranesid õpilaste sportimistingimused mitmes teiseski Tartu koolis.  Suuremad tööd tehti Vene lütseumis, kus remonditi spordisaal, riietus- ja du?iruumid, uue kunstmurukattega spordiplatsi sai Tamme gümnaasium. Tartu Kutsehariduskeskuse võimlasse paigaldati kaasaegne  spordisaali põrand ning uuendati valgustus- ja ventilatsioonisüsteem.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed