6. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi kooli remont maksis 12 miljonit

Viljandi Maagümnaasiumi peahoone täielik uuendamine maksis koos projekteerimise, hoone sise- ja väliehitustööde ning õueala korrastamisega kokku 12,4 miljonit krooni.

Sellest 9,2 miljonit krooni saadi Euroopa Liidu struktuurifondide kohalike avalike teenuste arendamise (KATA) meetmest. Koolimaja sisustas mööbliga Saloni Büroomööbli AS ja selleks kulus 1,3 miljonit krooni. Renoveerimistööde peatöövõtja on AS Facio Ehitus.

Uueveski teel asuv maagümnaasiumi hoone on ehitatud 1877. aastal ja on kantud kultuurimälestiste registrisse. Koolimaja renoveerimise esimene etapp oli 2004.-2005. aastal, mil vahetati hoone katus, aknad ja remonditi Carl Robert Jakobsoni tänava poolne osa.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785