Viljandi kooli remont maksis 12 miljonit

Viljandi Maagümnaasiumi peahoone täielik uuendamine maksis koos projekteerimise, hoone sise- ja väliehitustööde ning õueala korrastamisega kokku 12,4 miljonit krooni.

Sellest 9,2 miljonit krooni saadi Euroopa Liidu struktuurifondide kohalike avalike teenuste arendamise (KATA) meetmest. Koolimaja sisustas mööbliga Saloni Büroomööbli AS ja selleks kulus 1,3 miljonit krooni. Renoveerimistööde peatöövõtja on AS Facio Ehitus.

Uueveski teel asuv maagümnaasiumi hoone on ehitatud 1877. aastal ja on kantud kultuurimälestiste registrisse. Koolimaja renoveerimise esimene etapp oli 2004.-2005. aastal, mil vahetati hoone katus, aknad ja remonditi Carl Robert Jakobsoni tänava poolne osa.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed