6. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof: turu põhi on väga ligidal

Bauhofi kaubamärgi all tegutseva Ehitus Service juht Jaanus Vihand ütles, et turu põhi on praktiliselt käes.

Ta märkis, et langus esineb tõepoolest ka ehituskaupade müügis, kuid nende langusnäitaja olid  kordades väiksem kui Statistikaameti poolt väljatoodud protsent. Statistikaamet teatas hiljuti, et kaupade jaemüügi langust mõjutasid enim tööstuskaupade kauplused, kus jaemüük vähenes 2008. aasta novembriga võrreldes 24%.

“Kas languse põhi on käes, seda ei suuda praegusel hetkel tõenäoliselt keegi täpselt öelda. Küll aga oleme kindlad, et isegi, kui see pole veel hetkel käes, siis on põhi ja uus tõus väga ligidal,” märkis ta.

Seoses erakordsete lumeoludega on aga Vihandi sõnutsi lumetõrjevahendite müük kasvanud mitu korda. “Kuid liiga olulist mõju need meie üldistele näitajatele muidugi ei avalda,” märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785