5. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valga lasteaia renoveerimist  toetas EAS

Hasartmängumaksust regionaalsete investeeringutoetuste andmise programm toetas täies mahus projekti „Valga lasteaed Buratino A korpuse fassaadi renoveerimine".

Projekti kirjutas ja esitas Valga Linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants, kelle sõnul langetas Siseministeeriumi juurde moodustatud regionaalsete investeeringutoetuste andmise komisjon positiivse otsuse 2009. aasta detsembris. Toetussumma on 500 000 krooni. See on maksimum summa, mida antud programmist saab taotleda. Valga linn lisab oma eelarvest projektile ligi pool miljonit krooni. Kogu investeerimisprojekti maht on 990068 krooni.

Projekti käigus soojustakse ja viimistletakse lasteaed Buratino A korpuse fassaad, vahetatakse välja seni vahetamata aknad ja amortiseerunud uksed. Samuti korrastatakse korpuse vihmaveesüsteem ja 6 rühmaruumi ventilatsioon. Töid hakkab teostama AS Brick, projekt peab olema lõpule viidud hiljemalt 1.augustiks 2010.a.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785