Tallinn müüb vanalinna kinnistut 20 miljonise alghinnaga

Tallinna Linnavaraamet müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel Tallinna linnale kuuluva Rahukohtu tn 5 kinnistu alghinnaga 20 000 000 krooni.

Kinnistu pindala on 639 ruutmeetrit, maakasutuse sihtotstarve 80% elamumaa, 20% ärimaa, hoonestatud. Kinnistu paikneb Tallinna Vanalinna muinsuskaitse alal ja sellele kehtivad Tallinna Vanalinna muinsuskaitseala põhimäärusest ning muinsuskaitseseadusest tulenevad kohustused ja kitsendused.

Rahukohtu tn 5 kinnistule on Patkuli vaateplatsi kinnistu kasuks seatud tähtajatu tasuta läbipääsuservituut. Kinnistu võõrandamisel pannakse ostjale kohustus säilitada Rahukohtu tn 5 hoone põhikorpuse teisel korrusel asuvate ruumide anfilaadsüsteem ja tagada selle eksponeeritus. Kinnistul asuv hoone on koormatud kahe tähtajatu üürilepinguga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed