30. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotirikas 2009

Mööduv aasta tõi kaasa hulgaliselt kinnisvarasektoris tegutsevate ettevõtete pankrotte.

Buumijärgne tõehetk sundis turult lahkuma ka nemad:

BREC KINNISVARA ASOÜ GreidportAS KolleRichtig OÜ (endine ärinimi Onix Invest)Sinu Kinnisvara OÜPremium Motors Kinnisvara OÜOÜ Ferling KinnisvaraAAB VIP Kinnisvara OÜMacro Kinnisvara OÜSuurekivi Kinnisvara OÜKauksi Kinnisvara OÜKiirlaenude & Kinnisvara ASRandar Kinnisvara OÜR.Rahuoja Kinnisvara OÜOÜ Greppen KinnisvaraOÜ Ringtee 1 Kinnisvara (endine ärinimi OÜ Epitar)Mederex Kinnisvara OÜOÜ Kloostrimetsa KinnisvaraBonnard Kinnisvara OÜXL Kinnisvara OÜ

/loetelu pole lõplik/

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785