29. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare tänavu parimat ehitist ei vali

Kuressaare linnavalitsus jätab 2009. aasta parima ehitise konkursi välja kuulutamata, kuna uusehitiste arv on liig väike.

“Kuna majandussituatsioon on praegusel ajal keeruline, siis ehk sellest tulenevalt ei ole Kuressaares nii palju uusi maju ehitatud, et võiks konkursi korraldada,” ütles linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri Oma Saarele.

Tänavu ehitatud majad tähelepanuta siiski ei jää, sest 2010. aastal valitakse parim ehitis kahe aasta jooksul valminuist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785