28. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõviosa Paroci aktsiatest laenuandjaile

Euroopa juhtiva mineraalvilla tootja Paroci triivimine pankade kätesse on kinnitust leidnud.

Tänases pressiteates teatas Paroc, et finantsilise ümberstruktureerimise käigus hakkavad laenuandjad omama 87,5 % ettevõtte aktsiatest. Ülejäänud osakute omanikeks saavad firma töötajad.

Paroci hiiglaslik 750 miljoni euro suurune võlasumma kahaneb ligikaudu 350 miljonile eurole.

Paroci tegevjuht Väino Tuomisalu on lahendusega rahul ning leiab, et möödunud 18 kuu jooksul on imetlusväärselt hakkama saadud. „Me oleme kohandanud ressursside kasutamist tohutule nõudluse langemisele vastavaks ja tänu sõlmitud kokkuleppele on meil finantsiline stabiilsus, mis tagab kasumlikkuse ja Paroci tulevase edu,“ sõnas Tuomisalu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785