• 28.12.09, 09:19
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Elering laenab 3,2 miljardit krooni

Elering allkirjastab täna SEB, Swedbanki, Nordea ja Sampo Pangaga kolmeaastase tähtajaga sündikaatlaenu lepingu laenu võtmiseks kogusummas 3,2 miljardit krooni.
Eleringi juht Taavi Veskimägi sõnul kasutab Elering osa saadavast laenust elektrisüsteemi toimimiseks vajalike investeeringute tegemiseks, mis tähendab nii uute ühenduste loomist kui elektrisüsteemi avariide korral operatiivselt käivitatava elektrijaama ehitust.
Kui Estlink2 merekaabel kui varustuskindluse ja elektrituru arendamise üks oluline teetähis on laialt teada, siis elektrisüsteemi toimimise seisukohalt on väga oluline avariielektrijaama rajamine. Neist viimase rajamine võimaldab lõpetada senise avariivõimsuste ostmise Lätis.
 Elering on põhivõrguettevõte, mis ühendab terviklikuks Eesti elektrisüsteemiks suuremad elektrijaamad, jaotusvõrgud ja suurtarbijad.

Seotud lood

Uudised
  • 22.11.10, 10:24
Elering laenab Euroopa Investeerimispangalt ligi 1,2 miljardit krooni
Elering ja Euroopa Investeerimispank (EIB) kirjutasid alla laenulepingule, mille kohaselt laenab ettevõte EstLink2 ehituseks ligi 1,2 miljardit krooni.
  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele