23. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarrest Ehitusel parim ehitusplats

Sel aastal läbiviidud kontrollreidide põhjal osutus Tallinna parima ja korrektseima ehitusplatsiga ehitusfirmaks OÜ Tarrest Ehitus, teatas Raepress.

2009. aastal hinnati ehitusobjekte seitsmeteistkümnel korral ning komisjon kontrollis erinevatel aegadel kokku kahekümne ehitusobjekti heakorda.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul osutus parima heakorraga ehitusplatsiks lausa eeskujulikult puhas ja kõikidele nõuetele vastav OÜ Tarrest Ehitus poolt renoveeritav Nukukunsti keskus.

„Ehituse territoorium oli ümbritsetud piiretega, millega välditi tolmu kandumist sõidu- ja kõnniteele. Objektile oli paigaldatud teabetahvel ehitustöö tegija kohta ning jalakäijate liiklust reguleeriv liiklusskeem. Korrektselt olid ladustatud nii ehitusmaterjalid kui olmepraht ning korras ja puhtad olid ka objekti juurdepääsuteed.“

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785