23. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Emajõe äärde kavandatakse uut restorani

Tartu linnavalitsus kiitis eilsel istungil heaks Fortuuna tänav 3 krundi detailplaneeringu eskiislahenduse.

Planeeritav ala asub kesklinna piirkonnas, Ülejõe linnaosas, Fortuuna tänava ja Emajõe vahelisel alal. Planeeringuala suurus on 500 m², krundi maakasutuse sihtotstarve on ärimaa.

Hetkel asub krundil amortiseerunud pumbajaama hoone. Detailplaneeringu eskiislahendus näeb ette krundil oleva hoone lammutamise ja ehitustingimuste määramise uue toitlustusasutuse (restorani) rajamiseks.

Eskiislahenduse järgi on Fortuuna tänava poolses osas hoonestusala planeeritud väljaastega tänava suunas alates teisest korrusest. Kavandatava hoone Emajõe poolsele küljele on teise korruse tasandile planeeritud terrassi rajamise võimalus, mis seob hoone jõe kaldal asuva kergliiklusteega.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785