23. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: meie märkame tõusu viimasena

Viljandi ehitusfirma AS Pärlin juhatuse liige ja tegevdirektor Enno Pikkpõld usub, et ehitusvallas tuleb järgmine aasta praegusest viletsam.

"Meil konkreetselt  esimese kvartaliga väga probleeme pole, aga edasi küll ei oska midagi arvata," rääkis Pärlin. "Kuuldes ja teades teiste ehitusfirmade seise, siis hõiskamisest on asi kaugel," lisas ta.

Pikkpõllu sõnul on ehitaja viimane, kes tõusu märkab ja sellest osa saab. Ta usub, et järgmine aasta tuleb ehitusvallas kurvem kui käesolev. "Annaks jumal, et nii ei oleks," ohkas ta.

                

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785