18. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja: järgmise aasta märksõna on energiatõhusus

A&A Kinnisvara tegevjuht Aivar Villemson ütles, et lõppevat aastat kinnisvaraturul mõjutas kindlasti kõige rohkem jätkuv majanduslangus ning rõhutas energiatõhusust ehitamisel.

Tema sõnul olid kinnisvarasektori olulisemad märksõnad hinnalangus ja energiatõhusus. Ja ka algaval aastal peaksid inimesed rohkem mõtlema energiatõhususele, rõhutas ta.

„Energia säästmine on esmane prioriteet. Tänases maailmas ei piisa ainult säästupirnide kasutamisest, vaid mõelda tuleb sel teemal laiemalt ning suuremalt. Suurt rõhku tuleb pöörata madalaenergia tarbimisega hoonete rajamisele ja vanade ehitiste muutmist energiasäästlikemaks,“ ütles Villemson.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785