16 detsember 2009
Jaga lugu:

Kahe- ja kolmetoaliste korterite üürimine Tallinnas on odavnenud

Statistikaameti andmetel oli kolmandas kvartalis kahe- ja kolmetoaliste korterite üür Tallinnas odavam kui esimesel poolaastal.

Ühetoalise korteri üürihind oli Tallinnas kolmandas kvartalis kinnisvarabüroode vahendatud üüritehingute alusel 84 krooni ruutmeetrist, esimeses kvartalis oli üür 86 ja teises 78 krooni ruutmeetri eest kuus. Kõige kallim oli ühetoalist korterit üürida kolmandas kvartalis Tallinna kesklinnas, kus üür oli 100 krooni ruutmeetrist. Lasnamäel oli ühetoalise üür samas 59 krooni ruutmeetri eest kuus.

Kahetoalise korteri üür oli Tallinnas kolmandas kvartalis 77 krooni ruutmeetri eest kuus, mis esimesest kvartalist on 14,4 ja teisest kvartalist 4,9 protsenti odavam. Kahetoaliste üür oli kallim Kesklinna ja Kristiine linnaosades, vastavalt 83 ja 84 krooni ruutmeetri eest kuus. Odavaimad kahetoalised olid üüril Mustamäel ja Lasnamäel, kus üür oli vastavalt 52 ja 53 krooni ruutmeetri eest kuus.

Kolmetoaliste Tallinna korterite üürihind oli kolmandas kvartalis 73 krooni ruutmeetri eest kuus ning püsis teise kvartaliga sama. Esimeses kvartalis oli hind 87 krooni ruutmeetri eest. Kesklinnas maksis kolmetoalise üürimine 85 krooni ruutmeetrist, seevastu Lasnamäel oli hind üle kahe korra odavam ehk 37 krooni ruutmeetri eest.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee