14. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kärdla linnavolikogu magas üürilepingu riskid maha  

Andmekaitse inspektsiooni sunnil avalikustatud Kärdla linnavalitsuse ja Kärdla Keskväljakule uue büroohoone ehitanud ASi GMP Grupp sõlmitud üürilepingus polnud eriti midagi uut, niisiis pole ka selge, miks üürileping üldse salastati.

Saarlane.ee kirjutab, et silma hakkas, et üürihinna korrektsiooni saab teha vaid ülespoole, st kallimaks ja lepingutingimuste leppetrahvid on kasutaja, st linnavalitsuse jaoks suuremad kui üürileandjale. Kärdla linnavalitsus ei pidanud kinni eelkokkuleppest ja üüris isegi volikogu poolt 2008. a kevadel lubatud 670 m2 suurema, 818 m2 pinna, millest praegugi seisavad tühjana neli ruumi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785