14. detsember 2009

Kärdla linnavolikogu magas üürilepingu riskid maha  

Andmekaitse inspektsiooni sunnil avalikustatud Kärdla linnavalitsuse ja Kärdla Keskväljakule uue büroohoone ehitanud ASi GMP Grupp sõlmitud üürilepingus polnud eriti midagi uut, niisiis pole ka selge, miks üürileping üldse salastati.

Saarlane.ee kirjutab, et silma hakkas, et üürihinna korrektsiooni saab teha vaid ülespoole, st kallimaks ja lepingutingimuste leppetrahvid on kasutaja, st linnavalitsuse jaoks suuremad kui üürileandjale. Kärdla linnavalitsus ei pidanud kinni eelkokkuleppest ja üüris isegi volikogu poolt 2008. a kevadel lubatud 670 m2 suurema, 818 m2 pinna, millest praegugi seisavad tühjana neli ruumi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688