10. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: hinnapõhi on käes

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff ütles, et statistika näitab - nii tehingute arvu kui ka tehinguhindade põhi oleks justkui saavutatud.

„Viimased paar kuud on näidanud Tallinna tehinguhindades väikest tõusutrendi. Igatahes on langus selgelt peatunud. Eesolevad talvekuud on, aga sessoonsusest lähtudes kindlasti rasked ja  kõige vaiksemad kuud kinnisvaraturul,“ kommenteeris ta.

Seega ei saa oodata paari järgneva kuu jooksul märkimisväärset hinnatõusu, möönis ta.

Sucksdorff lisas, et praegu on kätte jõudnud ostja jaoks ideaalne aeg, kus võib olla suhteliselt kindel oma ostus, et hind ei kuku. Samas, aga kui ostetakse kodu, siis on tegemist pikemaajalise investeeringuga, kus väikesed hinnakõikumised ei mängi nii suurt rolli, kui lühiajaline investeering.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785