10. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna tänavate remondile kulub ligi pool miljardit

Abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et Tallinna eelarve eelnõus teede, tänavate ja kergliiklusteede rekonstrueerimisele on ette nähtud 420,5 mln krooni.

Sellest 142,2 mln peaks tulema otse linnaeelarvest, 18,8 mln krooni riigilt ja üle 260 mln krooni välisfondidest.

Pärast eelarve kinnitamist Tallinna Linnavolikogu poolt täpsustame remonditavate objektide nimekirja. Teede ja tänavate korrashoiule planeeritakse 311 mln. krooni.

„Tänu hindade langusele ehitussektoril loodame teostada rohkem töid eelmise perioodiga vähenenud summaga,“ avaldas ta lootust.

Vastavalt eelarve eelnõule 2010. aastal on investeerimistegevuse prioriteediks seatud eeskätt suuremahuliste välisrahastuse kaasamise toel elluviidavad projektid. Teede ehitusel on prioriteediks Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimine. Tööd jätkuvad kuni aastani 2013.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785