9. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara  müüs Ukraina tütre

Arco Vara AS võõrandas oma osaluse Arco Ukraina Valdustes, mille osakapital oli 150 000 krooni.

Tehing toimus mitmes etapis, millest esimeses etapis suurendati ettevõtte osakapitali mitterahalise sissemaksena ning mille tulemusena Arco Vara osalus suurenes 86,66 protsendini. Tehingu eesmärk oli väljuda kontsernile kahjumlikust tegevusest, millise ülalhoidmine nõudis lisafinantseerimist, seetõttu ei pea Arco Vara lähiaastatel oma kohalolekut Ukrainas perspektiivikaks.

Arco Ukraina Valduste OÜ oli holdingettevõtteks Arco Vara kinnisvaravahendusbüroole Kiievis, Ukrainas. Kontsern on alates 2009. aasta algusest fokusseerinud oma põhitegevuse Eesti, Läti ja Bulgaaria turgudele.

89,66-protsendilise osaluse Arco Ukraina Valduste OÜ-s omandas Bagatini, kes oli võõrandatud ettevõtte väikeosanikuks ning kes tehingu tulemusena omab 100% Arco Ukraina Valdusi.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785