Arco Vara  müüs Ukraina tütre

Arco Vara AS võõrandas oma osaluse Arco Ukraina Valdustes, mille osakapital oli 150 000 krooni.

Tehing toimus mitmes etapis, millest esimeses etapis suurendati ettevõtte osakapitali mitterahalise sissemaksena ning mille tulemusena Arco Vara osalus suurenes 86,66 protsendini. Tehingu eesmärk oli väljuda kontsernile kahjumlikust tegevusest, millise ülalhoidmine nõudis lisafinantseerimist, seetõttu ei pea Arco Vara lähiaastatel oma kohalolekut Ukrainas perspektiivikaks.

Arco Ukraina Valduste OÜ oli holdingettevõtteks Arco Vara kinnisvaravahendusbüroole Kiievis, Ukrainas. Kontsern on alates 2009. aasta algusest fokusseerinud oma põhitegevuse Eesti, Läti ja Bulgaaria turgudele.

89,66-protsendilise osaluse Arco Ukraina Valduste OÜ-s omandas Bagatini, kes oli võõrandatud ettevõtte väikeosanikuks ning kes tehingu tulemusena omab 100% Arco Ukraina Valdusi.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed