8. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmapäeval selgub aasta ehitaja 2009

Eesti Ehitusettevõtjate Liit kuulutab kolmapäeval, 9. detsembril välja võistluse Aasta Ehitaja 2009 võitja.

Esmakordselt peetava konkursi eesmärk on propageerida ehitaja ametit ja tunnustada oma ala parimaid. Konkursiga selgitati välja parim ehituse projektijuht, auhinnaks mälestusese ja tasuta ehitusalane õppereis.

Aasta Ehitaja 2009 tulemuste tutvustamine ja EEELi jõuluvastuvõtt toimub kolmapäeval, 9. detsembril vana Sakala keskuse uuendatud osas, sissepääs Nokia kontserdimaja peasissekäigu kohalt Rävala puiestee tänavatasandilt torni alt.

Konkursi Aasta Ehitaja 2009 võitja välja kuulutamine toimub ca kell 15.45.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785