30. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täitur müüb 12 miljoniga Fine Kinnisvara kinnistuid

Tallinna kohtutäitur Marek Laanemets müüb avalikul enampakkumisel OÜ Fine Kinnisvara kahte Tallinna kinnistut ja ühte kinnistut Harku vallas kokku 12 miljoni kroonise alghinnaga.

Seitsme miljoni kroonise alghinnaga on enampakkumisel Tallinnas aadressil Tähetorni 21 asuv ärimaa sihtotstarbega 2310 ruutmeetrine kinnistu, millel asub äri- ja laohoone.

Kinnistu on koos kaaskoormatud kinnistutega koormatud hüpoteekidega kokku summas 19,5 miljonit krooni AS-i Hansapank kasuks.

Nelja miljoni kroonise alghinnaga on müügis Tallinnas Mäepealse 4 asuv sihtostarbeta, 3481 ruutmeetri suurune kinnistu, millel lasub isiklik kasutusõigus OÜ Jaotusvõrk kasuks.

Kinnistu on koormatud hüpoteegiga summas 2,6 miljonit krooni AS-i Hansapank kasuks.

Ühe miljoni kroonise alghinnaga on müügis Fine Kinnisvara kaasomandisse kuuluv sihtotstarbeta kinnistu Harku vallas Harkujärve külas aadressil Kaarle tee 7a, Kaarle tee 5a ja Kääru tee 4a.

Kinnistul on märge kinnistu kaasomandi lõpetamiseks ja kinnistu jagamise tagamiseks Tallinna linna kasuks. Kinnistul on isiklik kasutusõigus tähtajaga 50 aastat OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine kasuks.

Kinnistul lasuvad hüpoteegid summas üle 18 miljoni krooni Hansapanga kasuks.

Kõigil kinnistutel lasuvad keelumärked kinnisasja käsutamise keelamiseks ühiselt maksuameti ja kohtutäitur Kaire Põltsi ning Swedbanki ja Laanemetsa kasuks.

Kinnistute enampakkumine toimub 14. detsembril Tallinnas Narva maanteel kohtutäiturite büroos.

Fine Kinnisvara omanikud on Krediidiinfo andmeil SAV Baltics OÜ kaudu Janek ja Kaido Saveljev. Viimane on üks AS-i Facio Ehitus omanikest.

Fine Kinnisvara maksuvõlg oli esmaspäeva seisuga 4,1 miljonit krooni, millele lisanduvad intressid summas 725.972 krooni. Ettevõttel on esitamata üks maksudeklaratsioon.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785