30. november 2009
Jaga lugu:

Elisa on tänavu ehitatud 80 miljoni eest tugijaamu

Sel aastal on Elisa kõnelevi leviala ehitamisse investeerinud kümne kuuga pea 80 miljonit krooni, kolmandas kvartalis avati kokku 21 uut tugijaama.

Elisa baas- ja raadiovõrgu valdkonna juhi Andrus Kaarelsoni sõnul on Elisa sel aastal hoolimata majanduskriisist ehitanud uusi kõnelevi tugijaamasid sama palju kui mullu. „Liigume tempos, kus avame igal nädalal ühe uue kõnelevi tugijaama, tänu millele on Elisa suutnud parandada 2G levi oluliselt maakondades üle kogu Eesti,“ sõnas Andrus Kaarelson.  

Andrus Kaarelsoni sõnul on levialade väljaehitamine operaatori jaoks võrreldes eelmise aastaga muutunud odavamaks. „Ehitushinnad on alanenud tänu fokusseeritud, piirkondlikele leviarendustele ning ehitusturu madalseisule kolmandiku võrra. Samuti on viimase aastaga läbi räägitud seadmete tarnelepingud ning hinnatasemed on muutunud märkimisväärselt madalamaks,“ ütles Andrus Kaarelson.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee