26. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko: meie juurdlus pole Solarise osas lõppenud

Merko Ehituse juhatuse liikme Andres Agukas ütles, et Merko Ehituseni pole TJA uurimise tulemused jõudnud, mistõttu ei ole meil ka nende järeldusi, kes ja milliseid nõudeid, projekte ja juhiseid ehitusel ei järginud.

Tema sõnul on Merko Ehituse jaoks on juhtunu põhjuste ja põhjustaja väljaselgitamine ääretult oluline ning loodetavasti on TJA analüüs selles osas samm edasi ja aitab kaasa sellele, et tulevikus sedalaadi ripplagedega ruumid saavad olema turvalisemad.

„Meie endi sisemine juurdlus pole samuti veel lõppenud,“ märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785