18. november 2009

Mustika keskuse ümberehitus maksis kümme miljonit

Alates tänasest lõppesid ümberehitustööd Mustika keskuses asuvas Prismas. Kaupluse uuendamise maksumus oli pea 10 miljonit krooni.

Ümberehitustööde käigus laiendati tarbekauba valikut ning parandati toidukaupade osakonda. Lisaks toidukaubale on uuenenud poes saadaval espressomasinad, printerid, LCD televiisorid, sülearvutid, navigaatorid ja digikaamerad. Kokku investeeris AS Prisma Peremarket  Mustika keskuses asuva kaupluse ümberehitusse pea 10 miljonit krooni.

”Kasutame hetkeolukorda majanduses, et laieneda ja arendada olemasolevaid kaupluseid,” ütles Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen. ”Lisaks Mustamäe Prismale on meil plaanis värskendada ka teisi Tallinnas asuvaid Prismasid.”  Järgmise aasta jooksul avab Prisma poed Narvas ja Tartus, luues pea 200 uut töökohta.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688