18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustika keskuse ümberehitus maksis kümme miljonit

Alates tänasest lõppesid ümberehitustööd Mustika keskuses asuvas Prismas. Kaupluse uuendamise maksumus oli pea 10 miljonit krooni.

Ümberehitustööde käigus laiendati tarbekauba valikut ning parandati toidukaupade osakonda. Lisaks toidukaubale on uuenenud poes saadaval espressomasinad, printerid, LCD televiisorid, sülearvutid, navigaatorid ja digikaamerad. Kokku investeeris AS Prisma Peremarket  Mustika keskuses asuva kaupluse ümberehitusse pea 10 miljonit krooni.

”Kasutame hetkeolukorda majanduses, et laieneda ja arendada olemasolevaid kaupluseid,” ütles Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen. ”Lisaks Mustamäe Prismale on meil plaanis värskendada ka teisi Tallinnas asuvaid Prismasid.”  Järgmise aasta jooksul avab Prisma poed Narvas ja Tartus, luues pea 200 uut töökohta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785