18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KMG Ehitus tõstis käivet tänu inseneriehituse turule

KMG Ehitus juhataja Sulev Vare ütles, et saavutasid käibe kasvu tänu eduka sisenemisega insenerehituse turule ning kasumi kasvu mitmete „heal ajal“ alustatud objektidega.

Ta tõi näited: Väo elektrijaam, Audentese Ujula, Kakumäe Selver ,  Rotermanni kvartali Jahuladu, Laudsepa töökoda ja Prooviveski lõpetamine. Kasumi kasvatamisel mängis oma osa ka uue firmasisese motivatsiooniskeemi rakendamine.

Prognoosi järgi tulevad tema sõnul käesoleva aasta tulemused tingituna ehitusturu madalseisust mõnevõrra tagasihoidlikumad.

„Järgmise aasta tulemused võrreldes 2009.aastaga meie prognoosi kohaselt mõnevõrra paranevad,“ märkis Vare.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785