Elisa on tänavu ehitatud 80 miljoni eest tugijaamu

Sel aastal on Elisa kõnelevi leviala ehitamisse investeerinud kümne kuuga pea 80 miljonit krooni, kolmandas kvartalis avati kokku 21 uut tugijaama.

Elisa baas- ja raadiovõrgu valdkonna juhi Andrus Kaarelsoni sõnul on Elisa sel aastal hoolimata majanduskriisist ehitanud uusi kõnelevi tugijaamasid sama palju kui mullu. „Liigume tempos, kus avame igal nädalal ühe uue kõnelevi tugijaama, tänu millele on Elisa suutnud parandada 2G levi oluliselt maakondades üle kogu Eesti,“ sõnas Andrus Kaarelson.  

Andrus Kaarelsoni sõnul on levialade väljaehitamine operaatori jaoks võrreldes eelmise aastaga muutunud odavamaks. „Ehitushinnad on alanenud tänu fokusseeritud, piirkondlikele leviarendustele ning ehitusturu madalseisule kolmandiku võrra. Samuti on viimase aastaga läbi räägitud seadmete tarnelepingud ning hinnatasemed on muutunud märkimisväärselt madalamaks,“ ütles Andrus Kaarelson.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed