16. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterite müügipakkumiste arv on Tallinnas jõudsalt kahanenud

Müügis olevate korterite arv oli pealinnas aastaga kahanenud ligikaudu 38 % – 9280 korterilt 5748 korterini, selgus City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Pakkumine oli enim vähenenud Lasnamäel ja Mustamäel. Lasnamäel pakuti novembri keskpaiga seisuga müügiks poole vähem kortereid (986 korterit) kui aasta tagasi (1883 korterit). Mustamäel võis täheldada sarnast tendentsi – aastataguse 1246 korteri asemel otsiti ostjat vaid 586 korterile.

Pakkumiste arv oli ajale vastu pidanud kõige paremini Tallinna vanalinnas, kus täna oli City24.ee andmetel müügis 175 korterit, täpselt sama number ilmestas müügipakkumisi ka aasta tagasi.

Kinnisvaraportaali City24.ee andmetel oli Eestis 16. novembri seisuga müügis 11 634 korterit, nimetatud näitaja kordab 2007. aasta märtsikuu taset. Korterite müügipakkumiste tipp oli 2008. aasta aprillis-mais, kui ostjat otsiti rohkem kui 18 500 korterile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785