12. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majandusministeerium sai Suur-Pakri kinnistud endale

Valitsus otsustas neljapäevasel istungil, et keskkonna-ministeerium annab majandus-ja kommunikatsiooni-ministeeriumile (MKM) tasuta üle neli kinnistut Paldiski linnas, millest kolm asuvad Suur-Pakril.

MKM saab endale Paldiski linna territooriumil asuvad kinnistud Sadama 55, pindalaga 20,31 hektarit, Pikanina kinnisasja pindalaga 300,28 hektarit, Karivalli kinnisasja pindalaga 178,91 hektarit ja Kuro künka kinnisasja pindalaga 264,47 hektarit, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785