10. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valis aasta maakleriks Tiia Sooaluste

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja poolt välja antava Aasta Maakleri tiitli võitjaks kuulutati 06. novembril 2009.a. toimunud Rahvusvahelisel Kinnisvarakonverentsil Tiia Sooaluste Pindi Kinnisvarast.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Kojal on saanud heaks traditsiooniks tunnustada igal sügisel ühte tublit kinnisvaramaaklerit Aasta Maakleri tiitliga. Aasta Maakleri tiitlile saavad kandideerida Eesti Kinnisvaramaaklerite Kotta kuuluvad ja igapäevaselt kinnisvaramaakleri tööd tegevad maaklerid. Aasta Maakler valitakse Koja liikmete poolt avaliku hääletamise tulemusena. Aasta Maakleri tiitli võitja avalikustatakse iga-aastasel Kinnisvarakonverentsil.

Tiia Sooaluste kolleegid iseloomustavad teda kui maaklerit, „kelle soov samastada end kliendi muredega ning väga hea turutunnetus aitavad klientidel teha turuolukorrale vastava parima võimaliku otsuse“.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785