9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara Guru 2009 on Maaja-Katrin Kerem

VIII rahvusvahelise kinnisvarakonverentsi korraldajad valisid Kinnisvara Guru 2009, kelleks osutus Sihtasutuse Kutsekoda juhatuse liige Maaja-Katrin Kerem.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul rääkisid Keremi kasuks paljud tegurid, kuid määravaks sai tema pikaajaline töö kutseandmise süsteemi loomisel Eestis, samuti selle harmoniseerimine Euroopa teistes riikides kasutatavate süsteemidega.

“Ta on aktiivselt aidanud kaasa ka ehituse, kinnisvara ja geomaatika valdkonnas kutsete andmise korraldamisele, sh kutsestandardite väljatöötamisele,” ütles Rüütel. 

Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühing, Eesti Kinnisvarafirmade Liit ning Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda korraldavad ühist kinnisvarakonverentsi alates 2002 aastast. Sel aastal osales konverentsil 195 inimest. Konverentsi avas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785