6. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Jaama müüakse 55 miljoniga

Balti Jaama hoonet koos seal tegutseva kaubanduskeskusega pakutakse müügiks 55 miljoni krooni eest.

Müüja reklaamib, et kaubanduskeskuses on kahetasandiline müügisaal. Esimesel korrusel paikneb toiduainete turg koos eraldiseisva kalasaaliga. Teisel korrusel paiknevad tööstuskaupade müügiboksid. Keldrikorrusel paiknevad laod, külmkambrid, garderoobid, WC-d. Veevarustus ja kanalisatsioon - tsentraalne, gaas - tsentraalne. Hoone kasulik pind 1254 m2.

Tasuvust prognoositakse 11-12 aasta jooksul tegutseva äri jätkamise puhul.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785