5. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtja: turu taastumine kõrgaja tasemel ei ole võimalik

Ferdmaster OÜ tegevjuht Meelis Tint ütles, et  järgmine aasta kujuneb eeldatavalt võrreldavaks käesoleva aastaga.

„Ehitusturu taastumine kõrgaja tasemele ei ole võimalik,“ rõhutas ta.

Ta märkis, et selle aasta lõplikke tulemusi on veel vara ennustada, samuti on keeruline võrrelda ennast teiste ettevõtetega.

„Positiivsena tooksin meie puhul esile, et me ei läinud kaasa alapakkumiste tegemisega. Paljud käibe nimel riske võtvad ettevõtted võivad sattuda raskustesse, kuna tööjõu ja materjalikulud on oma madalaima punkti läbinud ning just materjalide osas ootame hinnatõusu.“

Ta lisas, et ettevõtte suurim trump on ilmselt keskendumine keerukamatele ning tehnilisematele töödele, vajaliku seadmepargi olemasolu, andekas meeskond. Oma efekti annab tegutsemine transpordi, kinnisvaraarenduse, ning ehitusmaterjalide tootmise valdkonnas.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785