3. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õismäe tee ja Ehitajate tee liiklusring sai uue haljastuslahenduse 

Tallinna Keskkonnaameti tellimisel kujundati ümber Õismäe tee ja Ehitajate tee liiklusringi ja selle juures oleva eraldusriba haljastus.

Haljastuse rekonstrueerimise tingis liiklusohutuse vajadus, kuna liiklusringil olevad vanad mägimännid olid ülekasvanud ja varjasid nähtavust. Tööde käigus juuriti välja vanad mägimännid, täideti istutusala uue kasvumullaga, remonditi olemasolevat murupinda, pandi uued mägimänni istikud maha.

Kevadel istutatakse juba rajatud, kuid praegu tühjana seisvatele peenardele püsililled. Liiklusringi keskele jääb lillepuu lillelahenduste jaoks.

Haljastustööd teostati vastavalt 2009. aasta kevadel korraldatud ideekonkursi kavandi alusel.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785