30. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida soomlased ostavad?

Uus Maa kinnisvarabüroo on täheldanud soomlaste varasemast suuremat huvi Eesti kinnisvara vastu. Millist vara nad osta eelistavad?

Korter Viru väljakule puhkuse nautimiseks

Augustis müüdi Viru väljak 6 majas kaunis kahetoaline korter suure, klaasitud, lõunapoolse  terrassiga. Maja on valminud 2005. aastal, korteri seisukord väga hea. Müügihinnas oli kogu sisustus ja tehing toimus müüja poolt soovitud hinnaga 1,59 miljonit krooni. Ostja nimetas ostu ajendiks soovi viibida Tallinnas puhkuse ajal ja nautida Tallinna kultuuri ja kunsti.

Toompea vaatega korter tööleasujale

Augustis  osteti 2007. aastal valminud kortermajas 78 m2, 3-toaline perekorter.

Korteri väärtust tõstab  maja asukoht vanalinna ja mere vahetus läheduses. Korteri 12 ruutmeetri suuruselt rõdult avanevad kaunid vaated Toompeale ja vanalinnale. Hind oli 1 875 000 krooni ja osaliselt tagas ostja finantseeringut Soomest võetud laen. Ostja asus töötama Tallinna.

Investeering vanalinna lähedusse

Oktoobris osteti 63 m2 suurune korter vanalinna lähedusse, 2007. a valminud majja. Korteril on lõunapoolne rõdu ja akendest avanevad kaunid vaated vanalinnale. Hind 1,59 miljoni krooni. Ostja nimetas ostu põhjusena soodsat ostuhinda ja investeerimissoovi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785