30. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitustöölisest iluteenindajaks?

Ehitaja väljavaated tööd saada on kehvad. Töötukassa kaudu ehitaja tööd ei saa, pakkumisi napib ka personaliotsingute portaalides.

Töötukassale edastatud vabu töökohti oli 29. oktoobri seisuga kokku 881, neist Eestis 788. Ehitusvaldkonnas vabu kohti napib, tööjõudu otsitakse enim hoopis müügiesindajate ja iluteenindajate ametikohti täitma.

CV-online’is ja CV Keskuses pakutakse ehitussektoris tööd pigem inseneridele, projekteerijatele, projektijuhtidele. Lihtne ehitusmees võib siiski töö leida ka Skandinaavias.

29.oktoobri seisuga oli töötukassas arvel 80 442 töötut. Registreeritud töötuse osakaal tööjõus on 12,3 protsenti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785