27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus hakkab üürikortereid juba nappima

Vakantseid üürikortereid oli Tartus 26. oktoobri seisuga vaid paari suure kortermaja jagu, pakkumiste põhine keskmine üürihind oli aga võrreldes septembri algusega mõnevõrra langenud, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Tartus oli üürijale pakkuda valikut ligikaudu 500 korteri vahel, pakkumiste põhine üürikorterite keskmine ruutmeetri hind on septembri alguse 89-lt kroonilt langenud 83-le kroonile ruutmeetrilt.

Üürikorterite arv linnaosade kaupa oli järgmine:

Linnaosa / üürikorterite arv

Annelinn 140

Ihaste 13Jaamamõisa 30Karlova 84Kesklinn 118Raadi-kruusamäe 19Ropka 34Ränilinn 11Supilinn 16Tammelinn 18Tähtvere 16Vaksali 21Variku 8Veeriku 15Ülejõe 38

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785