27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regus Grupp avas Eestis oma esimese keskuse

Uuenduslike töökohalahenduste maailma juhtiv pakkuja Regus teatas täna oma esimese ärikeskuse avamisest Eestis.

Tallinnas Metro Plazas asuv uus keskus täiendab Regus Grupi rohkem kui 1 000 asukohaga ülemaailmset võrgustikku ning pakub uusi ärivõimalusi igat tüüpi ettevõtetele.

 “Eesti ja eriti Tallinn on jätkuvalt tähtis ärikeskus Baltimaades,” ütles Regus Grupi Kesk- ja Ida-Euroopa piirkondlik peadirektor Garry Gürtler. “Regus Grupi töökohalahendused muudavad firmade jaoks siinsetest võimalustest kinnihaaramise lihtsamaks ja kuluefektiivsemaks ning on suunatud nii professionaalsemat kontorit vajavale kohalikule ettevõtjale kui Eestis strateegilist eelposti vajavale hargmaisele ettevõttele.”.

 “Eestil on tänu suhteliselt madalale hinnatasemele ja paindlikele äritegevust reguleerivatele seadustele palju pakkuda firmadele, kes soovivad end positsioneerida üldise majanduskliima taastumise ajaks,” ütles Gürtler. “Regus aitab firmadel neid tingimusi ära kasutada ning oma konkurentsivõimet parandada, pakkudes võimalust luua õhem ja kiirema reaktsioonivõimega organisatsioon.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785