27. oktoober 2009
Jaga lugu:

Regus Grupp avas Eestis oma esimese keskuse

Uuenduslike töökohalahenduste maailma juhtiv pakkuja Regus teatas täna oma esimese ärikeskuse avamisest Eestis.

Tallinnas Metro Plazas asuv uus keskus täiendab Regus Grupi rohkem kui 1 000 asukohaga ülemaailmset võrgustikku ning pakub uusi ärivõimalusi igat tüüpi ettevõtetele.

 “Eesti ja eriti Tallinn on jätkuvalt tähtis ärikeskus Baltimaades,” ütles Regus Grupi Kesk- ja Ida-Euroopa piirkondlik peadirektor Garry Gürtler. “Regus Grupi töökohalahendused muudavad firmade jaoks siinsetest võimalustest kinnihaaramise lihtsamaks ja kuluefektiivsemaks ning on suunatud nii professionaalsemat kontorit vajavale kohalikule ettevõtjale kui Eestis strateegilist eelposti vajavale hargmaisele ettevõttele.”.

 “Eestil on tänu suhteliselt madalale hinnatasemele ja paindlikele äritegevust reguleerivatele seadustele palju pakkuda firmadele, kes soovivad end positsioneerida üldise majanduskliima taastumise ajaks,” ütles Gürtler. “Regus aitab firmadel neid tingimusi ära kasutada ning oma konkurentsivõimet parandada, pakkudes võimalust luua õhem ja kiirema reaktsioonivõimega organisatsioon.”

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee