21. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tammsaare Ärikeskus ei tee enne siseviimistlust

Tammsaare Ärikeskuse juht Priit Uustulnd ütles, et reeglina ei tee nad oma büroopindadel siseviimistlust enne, kui konkreetne lepinguline klient esitab oma siseviimistluse lahenduse.

Samas sisaldavad kõik Tammsaare Ärikeskuse üüripakkumised juba standard-siseviimistlust (põrandakatted meie standardvalikutest, värvitud seinad, moodulripplagi, valgustus, kaabeldused töökohtadeni, ruumilahendus, uksed, wc-d jne)

Ta osutas, et juhul, kui klient soovib teistsugust ruumilahendust, kui standardjoonisel, siis selles osas on nad paindlikud ja kõike on võimalik vastavalt kliendi soovile ümber kujundada, kuna pakutaval pinnal ei ole siseviimistlus välja ehitatud. 

„Kliendile jääb sel juhul meie standardviimistluse osas kreedit, mida võrreldakse hilisema kliendi erilahendusega. Juhul kui kliendi erilahendus on standardist kallim, tuleb see osa kliendil juurde maksta või siis saavutatakse selles osas pooltevaheline kokkulepe,“ märkis Uustulnd.

Tema sõnutsi on ilmselgelt tänasel bürooturul eelis neil, kes suudavad pakkuda kliendile personaalseid siselahendusi, mis lähtuvad iga kliendi täpsetest vajadustest. Üks olulisi faktoreid kliendi kolimisotsuse puhul ongi  see, et leida kaasaegne töökeskkond, mida on võimalik kujundada täpselt oma kollektiivi vajadustest lähtuvalt.

„Eelnevalt valmisehitatud pinna ainuke eelis võiks olla ajafaktor ehk siis potentsiaalne klient, kel on vajadus sissekolida juba täna. Üldjuhul büroopinna vahetamise otsuseid siiki üleöö ei tehta ning see on kliendi poolt põhjalikult planeeritud samm,“ sõnas ta.

Samuti seob kliente vanal pinnal üürilepingu ülesütlemise tähtaeg, mis on täpselt piisav aeg uue büroopinna siseviimistlemiseks.

Kuna Tammsaare Ärikeskus suudab tänaste turuhindade juures pakkuda kliendile hinna sees ka juba standardsiseviimistlust, siis see on kindlasti oluliseks eeliseks konkurentide ees, kes seda ei tee, märkis Uustulnd.

Seda, kui palju peaks nn karbi kujul välja antava büroode hind viimistletud büroo hinnast madalam olema, on tema hinnangul raske prognoosida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785