20. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab ehitusmaavarade arengukava keskkonnamõju hindamise avalik arutelu

Keskkonnaministeerium teatab, et alates tänasest, 20. oktoobrist kuni 3. novembrini saavad kõik soovijad esitada ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi ehitusmaavarade riikliku arengukava keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande eelnõu kohta.

Keskkonnaministeeriumi eestvõttel käib praegu looduslike ehitusmaterjalide kasutamise riikliku arengukava koostamine aastateks 2010-2020. Samaaegselt kava koostamisega korraldab AS Maves selle keskkonnamõju strateegilist hindamist (KSH).

KSH käigus tuleb hinnata kogu arengukava keskkonnamõju ja selle kooskõla EL keskkonnapoliitika ning säästva arengu põhimõtetega.

Lisaks sellele esitavad hindajad soovitusi keskkonnamõjude vähendamiseks.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785