19. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LVM Kinnisvara avas Pärnus uue kontseptsiooniga büroo

LVM Kinnisvara poolt kasutusele võetud uue  kontseptsiooni järgi on  esimesel korrusel asuv büroo traditsioonilise ees- ja tagakontori jaotuseta ning suurte vitriinakendega.

"Kuigi oleme Rüütli tänaval endises asukohas teisel korrusel maaklerteenust pakkunud pea 15 aastat, oli soov bürood kolida tingitud klientide muutunud käitumisharjumustest," lisas ettevõtte juht Ingmar Saksing.

Uus büroo on projekteeritud 12 töökohaga, hetkel töötab selles 10 inimest.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785