19. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma hakkab Valgevenes kauplusi projekteerima

EA Reng AS tütarettevõte Minskis alustas töid vene investoritele kuuluva ALMI grupi 1 500 – 2 500 m²-se pinnaga kuni 60 kaupluse projekteerimisega.

EA Reng Project’i 1. tegevusaasta tellimused küünivad 10 miljoni kroonini.

„Senisele 7-le kauplusele, mis paiknevad rendipindadel, alustasime investorite „oma kaupluste“ projekteerimistega„ ütles Jüri Rass, EA Reng AS juhatuse esimees. „Praegu töötame 2 projektiga Bresti linnas ning 2-ga Grodnos, silmapiiril on ka ühe suurema kaubanduskeskuse-hüpermarketi projekt, põrandapinnaga kuni 20 000 m².

Valgevene iseäralik majandusmudel on hiljutises kriisis toiminud vähemate tagasilöökidega võrreldes muude turgudega ning see on aidanud meil seniste töötajate arvuga jätkata nii Eestis kui Ukrainas, kus Valgevene jaoks tegelik projekteerimine aset leiab“ sõnas Jüri Rass. „Oleme õppinud ligi 20 tegevusaastaga hästi planeerima, liigume müügikäibega ka sel aastal vastavalt kavandatule, Valgevene tegevus läheb tõusujoones ja tellimusportfell on seal suurenenud ligi 10 miljoni kroonini.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785