15. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: kruntide hinnalangus alles tulemas

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff ütles, et  kesklinna korterite hinnalangus on tõenäoliselt läbi, ent kruntide hinnad langeved veel.

„Kesklinnas ei ole veel alustatud uute projektidega ning kuna aktiivsus korterite ostu osas on püsinud ning välisinvestorid on tagasi, võib eeldada, et hinnalangus on tõenäoliselt läbi, eriti väiksemate kesklinna korterite osas mis ei ole hetkel ülehinnatud,“ märkis ta ning lisas, et tõenäoline on, et  hinnalangus veel kruntide osas on tulemas.

Ehitusettevõtted ei ole alustanud veel uute projektidega ning neil on juba varasemast ajast krundid olemas. Erasektoril on endiselt probleemne finantseerimine, mis mõjutab kruntide ostu ning otseselt ka hinda. Hinnalangus võib tema ennustuse kohaselt olla kohat isegi 10-15%."

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785