15. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnilise Järelevalve Amet uurib Solarise varingut

Tehnilise Järelevalve Amet (TJA) alustas eile Solarise Keskuses toimunud laevaringu asjaolude uurimist.

Eile viisid TJA spetsialistid keskuses läbi esmase ülevaatuse, kohapealne  uurimine jätkub täna.  Laevaringu asjaolud on selgitamisel ning hetkel on täpsetest põhjustest ja tagamaadest vara rääkida, märkis TJA esindaja Anu Võlma.

TJA keskendub oma uurimises ühelt poolt konkreetselt Cinamoni kino laevaringu põhjuste väljaselgitamisele, teisalt aga keskuse ehitusprotsessile tervikuna. TJA uurimise lõppedes valmib raport, mis annab ülevaate selle kohta, mis täpselt ja miks Solarise Keksuses asuva Cinamoni kino laevaringu põhjustas.

Juhtumiga tegeleb kriminaalmenetluse korras Põhja politseiprefektuur. TJA teeb politseiga igakülgset koostööd.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785