Tehnilise Järelevalve Amet uurib Solarise varingut

Tehnilise Järelevalve Amet (TJA) alustas eile Solarise Keskuses toimunud laevaringu asjaolude uurimist.

Eile viisid TJA spetsialistid keskuses läbi esmase ülevaatuse, kohapealne  uurimine jätkub täna.  Laevaringu asjaolud on selgitamisel ning hetkel on täpsetest põhjustest ja tagamaadest vara rääkida, märkis TJA esindaja Anu Võlma.

TJA keskendub oma uurimises ühelt poolt konkreetselt Cinamoni kino laevaringu põhjuste väljaselgitamisele, teisalt aga keskuse ehitusprotsessile tervikuna. TJA uurimise lõppedes valmib raport, mis annab ülevaate selle kohta, mis täpselt ja miks Solarise Keksuses asuva Cinamoni kino laevaringu põhjustas.

Juhtumiga tegeleb kriminaalmenetluse korras Põhja politseiprefektuur. TJA teeb politseiga igakülgset koostööd.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed